Unele locuri de joacă din Arad, pericol pentru copii! Afișe de atenționare, în mai multe zone

Unele locuri de joacă din Arad au devenit un real pericol pentru copiii care aleg să-și petreacă timpul acolo. Acest lucru a fost descoperit de inspectorii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Arad care în aceste zile efectuează controale atât în municipiu cât și în județ.

„Este o tematică la nivel național de a efectua controale la locurile de joacă. Noi le-am început și am și constatat nereguli. Acolo unde acestea nu corespund am pus afișe prin care anunțăm pericolul. Vom desfășura aceste acțiuni și săptămâna viitoare”, a declarat Gheorghe Iancu, comisar șef al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Arad. 

Îngrijorat de locurile de joacă din Arad este și senatorul Mihai Fifor, ministrul Apărării care a postat pe rețeaua de socializare Facebook câteva poze de la locuri de joacă a copiilor cu dizabilități alături de mesajul: „Locuri de joaca în Arad...timp în care Falcă descoperă paradisul tehnologic in Japonia. Felicitari, Călin Stoenescu și OPC Arad, pentru curajul de a fi luat această măsură. Nesimțirea acestui primar a depășit orice limită!”. 

Locurile de joacă care vor fi găsite cu probleme, în urma controlului, vor fi închise. 
 

Adauga comentariu