Un preot din judeţul Arad a pus la dispoziţie o casă pentru sprijinul copiilor nevoiaşi. Cei care se ocupă de amenajarea ei mai au nevoie de materiale

Părintele Gheorghe Aurel Blidariu din Lipova a pus la dispoziţie o casă unde îşi va desfăşura activitatea o asociaţie care se ocupă de copiii nevoiaşi, dar şi de cei cu probleme.

Valentin Căldăraş, tânărul implicat în proiect, a declarat că în această casă va funcţiona şi centrul de voluntariat din orașul Lipova. Mai mult de atât, acesta a făcut un apel pe site-ul de socializare Facebook pentru ca şi alţi cetăţeni să se implice pentru a le putea oferi condiţii optime beneficiarilor.

„Pe parcursul celor trei luni de zile de când am primit această casă, pentru a înființa asociația și centrul de voluntariat în orașul Lipova, am făcut un apel umanitar către cetăţenii din oraşul Lipova şi Arad. Mulţi au răspuns prompt, dar avem nevoie în continuare de ajutor.

Beneficiarii vor fi copiii proveniți din familii sărace, copiii proveniți din familii dezorganizate, tinerii care ies din sistemul de protecție, copiii bolnavi care au nevoi speciale, copiii proveniți din familii de etnie romă, copiii cu dizabilităţi și vârstnici care au nevoi speciale.

De asemenea, Valetin a publicat şi lista cu ce s-a donat până acum. Cei care doresc să ajute o pot face în continuare luând legătura cu Valentin Căldăraş care poate fi găsit pe Facebook.  

 

Adauga comentariu