Un nou magazin ACA se va deschide, sâmbătă, în Grădişte. Degustare de produse şi tombolă pentru clienţi

Un nou magazin ACA (Asociaţia Comercianţilor Arădeni) se deschide, sâmbătă, 17 februarie 2018, în cartierul Gradiste, pe strada Vioevod Moga, nr. 11( imediat dupa trecerea la nivel cu calea ferată, pe partea stângă)

Clienţii care vor trece mâine pe la magazin vor putea să beneficieze de oferte de deschidere dintre cele mai diverse, dar vor putea şi să deguste din foarte multe produse oferite de producătorii locali. Pe de alta parte, clienţii, în baza bonului de cumpărături, se vor putea înscrie la tombola lunii. Norocoşii extraşi vor câştiga aparate electrocasnice şi produse de larg consum.

Magazinele ACA sunt magazine deschise de către comercianţi arădeni care încearcă sa promoveze în special alimente ale producătorilor români, iar preţurile sunt, de multe ori, mult mai mici decât cele întâlnite la marile lanţuri de magazine.


Mâine, promoţiile promovate de magazinul ACA din Grădişte includ detergent italienesc la un litru, care se va vinde cu 5,99 de lei, ulei de floarea soarelui la 3,99 de lei, săpun lichid la 3,99 de lei redus de la 12 lei.


Printre miile de produse expuse se mai pot găsi vinuri, păine coaptă pe vatră, cafea, produse cosmetice.

 

 

 

Adauga comentariu