Un Maserati urmărit de poliţiştii arădeni a provocat un accident pe drumul Arad-Timişoara!

Şoferul unui autoturism marca Maserati, care era urmărit de poliţiştii din Vinga pentru viteză excesivă, a provocat un accident de circulaţie pe drumul Arad-Timişoara, în apropierea localităţii Şagu.

Şoferul unei platforme Iveco a frânat brusc, deoarece şoferul urmărit venea cu viteză spre el, fiind lovit din spate de un autoturism marca Opel. Opelul şi platforma au fost avariate parţial. „Mergeam cu platforma spre Timişoara după un client. Am văzut că vine o maşină cu viteză mare spre mine şi pentru a evita un impact frontal, am frânat brusc, moment în care am fost lovit de o altă maşină care circula în spatele meu”, spune Cozmin, şoferul platformei Iveco.

Şoferul aflat în Maserati a gonit mai departe, spre municipiul Arad, nefiind deocamdată prins de poliţişti. Cei care au trecut prin zonă şi au detalii legate de numărul maşinii, sunt rugaţi să anunţe Poliţia.

UPDATE „Polițiștii din Vinga au depistat un autoturism în trafic, despre al cărui conducător existau informații că nu ar deține permis de conducere. Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului care s-a angajat într-o depășire a unui alt autoturism pe DN 69. Pentru a evita un impact frontal, un autovehicul care se deplasa din sens opus a acționat mecanismul de frânare, fiind tamponat din spate de un alt autoturism, care nu a păstrat o distanță suficientă în mers. În continuare se fac verificări pentru identificarea persoanei bănuită de conducere fără permis și luarea măsurilor legale”, spune Adina Aconstantinesei, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Adauga comentariu