Un liceu din județ este în topul celor mai tari din Arad, în urma rezultatelor de la Bacalaureat

Colegiul „Mihai Viteazul” din orașul Ineu este în topul liceelor arădene în ceea ce privește procentul de promovabilitate la Bacalaureat.  Unitatea școlară din Ineu a avut un procent de promovabilitate de 95%, fiind depășit în acest clasament de doar patru școli din municipiu.

Din cei 107 elevi înscriși la Bacalaureat, 102 au obținut medii peste șase, nota de promovare a examenului.

Locul întâi, în acest clasament, este deținut de Liceul Teologic Baptist „Alexa Popovici”. Toți cei 55 de elevi înscriși au promovat fără emoții examenul. Pe locul doi s-a clasat Colegiul Național „Moise Nicoară”, cu 171 de candidați admiși din cei 172 înscriși, un procent de epste 99%.

Doar doi elevi de la  Colegiul Național „Preparandia-Dimitrie Țichindeal” nu au obținut medii de trecere. De altfel, liceul amintit a avut singurii elevi din județ care au obținut medii de 10.

Și la Colegiul Național „Elena Ghiba Birta” s-a înregistrat un procent mare de promovare- peste 95,% dintre candidați având medii mai mari de șase. Au fost înscriși 162 de candidați, din care 155 au reușit să aibă medie mai mare de șase, în timp ce unul singur a avut sub cinci, instituția clasându-se pe locul 4 în topul liceelor arădene.

Adauga comentariu