Un libanez a atacat cu cuțitul un agent de pază! Acesta l-a surprins în timp ce spărgea un magazin din centrul Aradului!

Un libanez a fost prins de agenții unei firme de pază, după ce a spart un magazin al unei companii de telefonie mobilă. Incidentul s-a petrecut duminică dimineață în plin centrul Aradului.

Hoțul a intrat în magazin (în jurul orei 4,00), dar a declanșat alarma, iar un agent al firmei de pază, ajuns repede la locație, l-a surprins pe libanez. Acesta a sărit printr-un geam și a  fugit. Agentul de pază l-a urmărit și l-a găsit pe strada Horia.

Aici, libanezul a scos un cuțit și un spray lacrimogen, pe care l-a utilizat împotriva agentului de pază, reușind din nou să scape.

Agentul a mers la Poliție pentru a da declarații, iar la întoarcere l-a zărit pe libanez pe bulevardul Revoluției, colț cu strada 30 Decembrie. A solicitat ajutorul unui alt coleg și împreună l-au imobilizat pe hoț, acesta fiind predat polițiștilor.

,,În noaptea de 1/2 februarie, în jurul orei 4,00, o persoană ar fi pătruns în incinta unui magazin de telefonie mobilă de pe strada Cloșca, de unde ar fi sustras 9 telefoane mobile de diferite mărci, în valoare de 15.300 de lei. În urma cercetărilor a fost identificat un tânăr de 17 ani, născut în Libia, bănuit de săvârșirea faptei. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior magistrații Judecătoriei Arad au dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat,, spun reprezentanţii IPJ Arad.

Adauga comentariu