Un drum judeţean din Arad este plin de gropi, după ce a fost „lovit” de două ninsori

Drumul Judeţean 709 B care face legătura dintre comunele arădene Socodor şi Grăniceri este sub orice critică, deşi în urmă cu doar trei luni au fost făcute reparaţii.

Drumul are aproximativ şase kilometri, însă autorităţile judeţene nu îl consideră o prioritate. În a doua parte a lunii noiembrie un protest apărut pe reţeaua Fcaebook, referitor la starea acestui drum, a „mişcat” Consiliul Judeţean Arad. Au plombat gropile, însă după trei luni plombele au cedat.

Între timp, două căderi uşoare de zăpadă au „lovit” din plin acest drum, motiv numai bun pentru ca gropile plombate să cedeze.
„Cateva din "anomaliile" soselei Graniceri-Socodor. Cum e posibil ca in 2017 sa nu ia nimeni masuri? Nenea responsabil cu drumurile judetene, nu credeti ca ar fii ceva de facut pe aici? Semnat, un sofer care tocmai si-a lasat un salariu la mecanic pt reparatii”, a fost mesajul postat de Anda Gherman în data de 19 noiembrie 2017. 
La o săptămână după ce acest mesaj a fost răspândit de şoferii care folosesc acest drum, CJA s-a apucat de reparaţii. Au ţinut doat trei luni.

Tot Anda Gherman a fost cea care, în urmă cu o zi, a postat un mesaj pe reţelele sociale, un mesaj cu noi critici la adresa instituţiei condusă de Iustin Cionca: „E o adevarata placere sa merg in vizita la parintii mei in Graniceri... Drumul lasa de dorit. Si nimeni nu are interesul sa faca ceva in privinta asta. Pentru angajatii Consiliului Judetean Arad, o mica intrebare: ce trebuie sa facem noi, soferii, ca voi sa luati atitudine? Sa iesim in strada, sa aruncam cu rahat pe cladirea voastra, ca protestatarii francezi? In urma cu cateva luni am facut publice cateva poze cu portiuni din sosea care aratau defaimator. La doar o saptamana ati incercat sa inchideti gura mea si acelora care au dat share la postarea mea 'plomband' cu putin bitum cateva gropi. Ce sa vezi, au disparut plombele dragilor, drumul e mai rau ca niciodata! Rusine Consiliul Judeţean Arad ( ar trebui sa va fie )”. 

Drumurile judeţene din Arad sunt o problemă serioasă, însă doar pentru şoferi, nu şi pentru conducerea Consiliului Judeţean Arad. Multe dintre aceste drumuri sunt “praf şi pulbere”, altele, deşi reparate, cedează foarte repede. 

Comentarii

Cristi

22.02.2018 18:18

Urmatorul care cade va fi Arad-Curtici pentru simplu fapt ca sta apa pe el,nu se scurge din cauza ca pamantul este mai sus ca si soseaua.un tractor simplu cu o lama ar rezolva treaba dar nu e cine ...toti sunt pamant.

Cristi

22.02.2018 18:19

Urmatorul care cade va fi Arad-Curtici pentru simplu fapt ca sta apa pe el,nu se scurge din cauza ca pamantul este mai sus ca si soseaua.un tractor simplu cu o lama ar rezolva treaba dar nu e cine ...toti sunt pamant.

Adauga comentariu