Un biciclist a fost lovit mortal, pe un drum din Arad. Şoferul a fugit de la locul accidentului!

Un biciclist a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică după ce a fost accident de către un şofer care a fugit de la faţa locului.

„La data de 16 iunie 2019, în jurul orelor 02.15, autor necunoscut a condus un autoturism ale cărui marcă, culoare sau număr de înmatriculare nu se cunosc, pe DN 79, în afara localității  Zimand Cuz, din direcția Oradea spre Arad, și ajungând la km 8+440 m, a surprins şi a accidentat mortal o persoană neidentificată de sex masculin, de aproximativ 30  ani, care în calitate de biciclist circula în aceeași direcție. Biciclistul nu purta îmbrăcăminte cu elemente reflectorizant fluorescente, de asemenea bicicleta nu era echipată regulamentar”, spun reprezentanţii IPJ Arad.

În urma cercetărilor la fața locului au fost identificate marca şi tipul de autovehicul implicat în accident ca fiind VW Passat, an de fabricatie 1996-2000, culoare gri/ gri-vernil. În continuare se efectuează investigatii specifice politienesti.

UPDATE Reprezentanţii IPJ Arad spun că a fost identificată victima accidentului mortal de pe DN 79, din cursul nopţii trecute.

Este vorba despre un tânăr de 21 de ani, din judeţul Vaslui, care locuia pe raza localității Zimand.

„Familia urmează a fi anunțată, de asemenea continuăm activitățile pentru identificarea autorului accidentului și tragerea acestuia la răspundere penală”, spun reprezentanţii IPJ Arad.

Adauga comentariu