Un bărbat a distrus șapte mașini parcate pe strada Banu Mărăcine. A folosit gantere și pietre!

Un bărbat a distrus, în cursul nopții trecute, mai multe autoturisme ce erau parcate pe sgtrada Banu Mărăcine din municipiul Arad. Acesta are 35 de ani și a folosit gantere și pietre. În total, șapte mașini au avut de suferit. Din informațiile pe care le deținem, acesta a fost identificat și deocamdată este internat în spital.

„La data de 3 decembrie a.c., în jurul orei 04:30, un bărbat de 35 de ani din Arad, ar fi distrus folosindu-se de două gantere și pietre, 7 autoturisme, printre care și al său, parcate pe strada Banu Mărăcine din municipiu. Până în prezent trei persoane vătămate au formulat plângere prealabilă, urmând ca polițiștii Biroului de Investigații Criminale sa ii identifice și pe ceilalți proprietari. In cauza, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”, spun reprezentanții IPJ Arad.

Polițiștii au fost solicitați prin 112 să se deplaseze la un bloc de pe strada Banu Mărăcine, întrucât un bărbat a aruncat cu 2 gantere în parbrizul unui autoturism în timp ce se afla în apartamentul de la etajul 1. La sosirea polițiștilor, bărbatul a sărit de la balconul apartamentului având o macetă în mână. Până la imobilizarea acestuia, bărbatul a distrus 7 autoturisme, inclusiv al său, aruncând cu pietre. La fața locului s-au deplasat și luptători SAS, care l-au imobilizat, după care a fost internat la spitalul de psihiatrie.

 

Foto arhivă

Adauga comentariu