Un arădean a murit într-un accident rutier. Alte două persoane sunt grav rănite!

Un grav accident de circulație s-a produs în această dimineață pe DN1, între localitățile Borod și Topa de Criș, județul Bihor, fiind implicate două autotirisme și un camion.

În urma accidentului, un bărbat din Arad, care se afla în stop cardio-respirator când au ajuns salvatorii, a murit.

„Accidentul a fost sesizat la ora 5.54, prin numărul unic 112, apelantul sesizând că sunt şase persoane implicate aflate în trei autovehicule, două autoturisme şi un autocamion, moment în care ISU Crişana a mobilizat la faţa locului trei echipaje de pompieri militari. Din cadrul staţiei Aleşd s-a intervenit cu o autospecială de descarcerare, o ambulanţă B2 (paramedici) şi o autospecială de lucru cu apă şi spumă. De la Oradea s-a deplasat echipajul de terapie de intensivă mobilă al SMURD şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean", a precizat maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana.

Ajunse la faţa locului, forţele de intervenţie au acordat primul ajutor celor cinci persoane rănite în accident, din cele şase implicate.

Șoferul din Arad aflat la volanul unui autoturism s-a angajat în depășirea mai multor vehicule și a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus din sens opus de o femeie de 50 de ani, din Ungaria. Din impact, primul autoturism a acroșat un autotren cu semiremorcă, condus în aceeași direcție.

"Dintre persoanele rănite, una, un bărbat, se afla în stop cardio respirator. S-au efectuat manevre de resuscitare, dar din nefericire fără rezultat. Persoana a decedat", a precizat reprezentanta ISU Crişana.

Într-un autoturism se aflau doua femei de 30 și 56 de ani și bărbatul de 59 care a decedat. Toți erau din Arad. Femeile au suferit fracturi la membre, dar și traumatism cranio-cerebral, iar șoferița și băiatul ei din Ungaria (care se aflau în alt autoturism - Mercedes) au leziuni ușoare. Șoferul TIR-ului nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Adauga comentariu