Un arădean a fost lovit cu o cărămidă în cap

Un bărbat de 32 de ani din Arad a fost lovit în cap cu cărămida de un alt bărbat. Totul în urma unor litigii în instanță între cei doi bărbați,  pentru același gen de fapte.

„Un echipaj de Jandarmerie a avut parte ieri, în jurul orei 14.00,  de un ,,deja-vu” la o intervenție în urma unei solicitări pe numărul unic de urgență 112. Apelul a fost făcut de către un bărbat care a reclamat faptul că, pe o stradă din municipiul Arad, doi tineri s-au luat la bătaie.

 Ajunși de urgență la adresa indicată, jandarmii au găsit un bărbat de aproximativ 43 de ani, care prezenta o plagă deschisă la nivelul capului, necesitând de urgență un consult medical de specialitate. Jandarmii au solicitat un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Arad, iar până la sosirea acestuia, i-au acordat victimei primul ajutor”, a declarat plt.adj. Dan Monoranu, purtător de cuvânt al Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad.  

  În așteptarea cadrelor medicale, bărbatul le-a oferit jandarmilor informații despre agresor și despre locul în care l-ar putea găsi.

 „În urma verificărilor preliminare efectuate, jandarmii au constatat faptul că, pe fondul unor litigii în instanță între cei doi bărbați,  pentru același gen de fapte, constatate tot de jandarmi în anul 2018, agresorul în persoana numitului S.A.I  de 32 de ani, l-a lovit în zona capului cu o cărămidă pe S.L. de 43 de ani, după care a fugit” , mai declară  Dan Monoranu.

Având în vedere faptul că, ,,Lovirea sau alte violențe”,  constituie infracțiune, conform Codului Penal, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor ce se impun.

          

Adauga comentariu