„Uită-te în ochii mei, chiar vrei să îl internezi în mizeria asta de spital?”, reacția lui Sergiu Bîlcea când a aflat că fiul lui va fi internat în Spitalul Județean Arad!

Laura Crișan, fosta soție a vicelui CJA Sergiu Bîlcea, a dezvăluit discuția pe care cei doi au avut-o într-un salon al Spitalului Județean Arad. Copiii celor doi au fost victime ale acțiunii de dezinfecție din Liceul German, astfel că în cursul zilei de luni au ajuns la Urgențe.

Laura Crișan, fostă Bîlcea, afirmă, într-o postare pe Facebook, că vicepreședintele Consiliului Județean Arad a avut reproșuri la adresa ei în momentul în care i-a spus că unul dintre copii va rămâne internat. Sergiu Bîlcea i-a replicat: "Uită-te în ochii mei, chiar vrei să îl internezi în mizeria asta de spital?”. Asta, în condițiile în care Sergiu Bîlcea se lăuda de multe ori cu investițiile pe care CJA la face în Spitalul Județean Arad.

„Copiii sunt stabili acum, dar rămânem încă sub supraveghere medicală. Mulțumesc încă o data cadrelor medicale. Aseară eram turbata, copiii mei alături de alți copii, colegi de ai lor, respirau cu tubul de oxigen și aveau ochii injectați. Ai venit și tu într-un târziu. Bine că nu ți ai trimis bonul, adică șoferul ăla care culege copiii de prin aeroporturi străine. Deranjul a fost mare când ai văzut presa acolo. Desigur presa a ajuns înaintea ta, noroc cu presa ca ai aflat și tu de nefericitul eveniment. Prima reacție, citez, De ce Atâta tărăboi! ". Dacă se poate cumva musamaliza totul ar fi perfect. Când ți am spus că Vlad vreau sa rămână internat mi ai zis" Uită-te în ochii mei, chiar vrei să îl internezi în mizeria asta de spital? Da, aici îl internez. " Așa cum sunt și ceilalți colegi internați, nu văd unde ii problema. E plină pagina ta de propaganda cu poze în care te lauzi cu mizeria asta de spital, dar despre firma criminală ce se aude? Nimeni nimic. Și firma criminală de ce trebuie " musamalizata "? Pentru că e din Deva? Sau pentru ca este "firmă de casă"? Puțin îmi pasă, copiii mei, ai noștri și mulți alți copii, puteau să moară. Uite vezi de aia am făcut atâta tărăboi și vom continua până toți cei implicați vor fi trași la răspundere, indiferent de numele și statutul pe care l poartă. Viața copiilor este mai presus de toate. În cursa spre primărie, mai fa câte un popas si amintește-ți că ai doi copii”, a fost mesajul postat de Laura Crișan.

Adauga comentariu