Trei arădeni au fost reţinuţi, fiind acuzaţi de trafic de droguri

Trei tineri arădeni au fost reţinuţi fiind acuzaţi de trafic de droguri. Doi sunt din municipiul Arad şi unul din Pecica. Aceştia sunt acuzaţi că au introdus în ţară şi au vândut diferite cantităţi de ecstasy şi amfetamină.

„În cauză există suspiciunea rezonabilă că în cursul lunii mai 2019, inculpații M.D.A. și D.F.A. au introdus în țară cantități importante de droguri de mare risc (Ecstasy – MDMA și amfetamină) pe care le-au comercializat pe piața ilicită din municipiul Arad. De asemenea, inculpatul D.E.G. deținea la domiciliu cantități importante de droguri de tip cannabis, pe care le punea în vânare prin intermediul lui M.D.A. și C.I.D. Cu ocazia anchetei și a perchezițiilor domiciliare au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 495 de comprimate Ecstasy (MDMA), 1 kg de amfetamină amestecată cu cafeină, 1 kg de cannabis sub formă de muguri, telefoane mobile, suma de 1.700 de lei și 100 de euro, dar și alte bunuri folosite în activitatea infracțională”, se arată într-un comunicat de presă al DIICOT.

În urma perchezițiilor, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Vaslui au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor M.D.A., C.I.D., D.E.G., D.F.A., pentru săvârșirea infracțiunii de introducere în țară de droguri de mare risc și trafic de droguri de risc și de mare risc. Inculpaţii reținuți vor fi prezentaţi Tribunalului Vaslui cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Adauga comentariu