Topul celor mai urâte case scoase la vânzare în județul Arad! Zeci de mii de euro pentru...„bombe” (FOTO)

Paginile de internet ale unor societăți specilizate în vânzarea imobilelor sunt pline cu anunțuri. Am dat o raită pe mai multe site-uri de profil și am făcut un clasament al celor mai nașpa case ce sunt scoase la vânzare.

Ne-am limitat la „top 5” și am reușit să găsim adevărate „bombe” cu prețuri de vânzare cuprinse între 5.400 de euro și 45.000 de euro.

Locul întâi este ocupat de o casă din localitatea Pleșcuța. O zonă frumoasă de munte, iar prețul casei este de 5.400 de euro. În anunțul de vânzare se specifică faptul că are ieșire directă la drumul național ce străbate comuna, că are șase camere, fântână și este apropiată de Râul Crișul Alb.

Pe locul doi este un imobil din municipiul Arad. Situată în zona Podgoria, pe strada Bolintineanu, casa are toate utilitățile însă cel ce o cumpără trebuie să o „radă” cu totul. Proprietarul cere pe această casă 45.000 de euro. Deși aceasta nu valorează atât, prețul terenului este cel care contează în această ecuație.

O casă din localitatea Munar, aparținătoare de comuna Secusigiu este pe locul trei și costă 25.000 de euro.

Locul patru în acest clasament este ocupat de un imobil situat în municiu, pe drumul ce duce spre Timișoara. Are 125 de metri pătrați și o curte comună de 1.600 de metri pătrați. În starea actuală nu este locuibil, iar proprietarul cere 16.500 de euro.

Pe ultima poziție este o altă casă situată în municipiul Arad, în cartierul Micălaca. Se cer pe ea 80.000 de euro însă și în această situație, terenul este cel care dă plusul prețului, nicidecum imobilul în cauză.

Adauga comentariu