Tomberoanele astea stau de un an pe pista de biciclete de pe splaiul Mureșului. Să nu le deranjați!

Municipiul Arad are piste de biciclete, în urma unui proiect cu destule hibe. Unele sunt amplasate pe trotuare înguste, altele te duc în stâlpi, iar altele direct într-un ”complex” de tomberoane.

Imaginea care ilustrează acest text este de pe splaiul Mureșului, străduța cu Agenția de Protecție a Mediului (APM) Arad.

Dacă ajungi cu bicicleta pe strada Patria și vrei să faci dreapta pe splai, în lungul fostei fabrici TEBA, dai de cinci containere mari. Sunt pentru colectarea selectivă a deșeurilor...

Problema e că aceste tomberoane stau fain-frumos pe pista de biciclete, ocupând câțiva metri buni. Faza enervantă este că acestea sunt exact pe aceste poziții de mai bine de un an. Nimeni nu s-a gândit să le găsească alt loc, astfel încât cei ce vor să folosească pista să o poată face fără probleme.

Bicicliștii care au drum prin zonă ocolesc ”așezarea” și își văd liniștiți de drum, cel puțșin cei ce cunosc situația. Cei veniți pe aici pentru prima oară, se uită mirați, își fac  cruce și merg mai departe.

Adauga comentariu