În timpul săptămânii este agent de turism, iar sâmbătă cântă la evenimente. Arădeanca Dana Dance a lansat o nouă piesă

De doi ani de zile este agent de turism la o agenţie din Arad, iar de alţi cinci cântă pe la diferite evenimente având  un repertoriu de 300 de piese, dintre care unele sunt ale ei. Cea mai recentă a fost lansată duminică şi se numeşte „Cineva”. Dana Dance, parcă şi numele îi este predestinat pentru scenă, are 24 de ani şi încă de mică a prins drag pentru muzică, în general pentru cea populară. De profesie ea este jurnalist.

„Pasiunea pentru muzică o am de când eram mică. Mai exact s-a născut în momentul în care tatăl meu asculta muzică în maşină. Atunci am început să cânt după ceea ce asculta el. Pe vremea aceea era Bombonel Coţoc, Bujorel Tulea. Aveam până în zece ani. Când am fost în clasa a IX-a le-am spus părinţilor că vreau să mă duc la canto. Am început să fac canto la doamna Mărioara Miclea, mergeam pe la spectacole, pe la evenimente. Am început apoi Şcoala Populară de Artă în Timişoara, că m-am înscris acolo la facultate. Am termiant la doamna profesoară Carmen. Iar de cinci ani cânt aproape weekend de weekend. Am formaţia mea stabilă, dar merg şi cu cine mă cheamă, cânt la orice fel de eveniment. Am şi piesele mele, cea mai nouă se numeşte „Cineva”. E făcută la Bucureşti şi este vorba despre o iubire neîmplinită”, ne spune Dana.

Noul videoclip poate fi urmărit AICI

Tânăra a terminat facultatea de Jurnalism şi şi-ar dori să facă o carieră în televiziune ca şi moderatoare.

„Mi-aş dori să lucrez şi în televiziune, momentan sunt în turism. De doi ani jumate mi s-a oferit şansa să lucrez acolo şi nu am refuzat. Lucrez la Mondo Viaggi. Nici nu terminasem licenţa şi am început să mă ocup de turism. Este foarte mult de învăţat, îmi place foarte mult ceea ce fac şi mă documentez mult. Sunte revânzători şi mereu trebuie să fiu în temă cu tot ce e nou”, mai declară Dana Dance.

Oricât de obosită ar fi, Dana nu poate trăi fără muzică. De luni până vineri lucrează, opt ore pe zi, pentru turism, uneori şi sămbăta. Astfel, vinerea după ce merge la cântat, sâmbătă merge la agenţie de dimineaţă şi seara iar la cântat.  Astfel întreaga săptămână este ocupată cu locul de muncă şi pasiunea pentru muzică, dar cu toate astea spune că nu se simte obosită şi că face totul cu drag.

Adauga comentariu