În timp ce drumurile judeţene sunt înzăpezite, CJA vorbeşte despre principii wilsoniene şi ambrozie!

Consiliul Judeţean Arad (CJA) aplică politica “struţului” atunci când vine vorba despre deszăpezirea drumurilor judeţene. Sunt drumuri pe care instituţia le are în administrare şi pe care zăpada face în continuare legea.

În ultimele zile, zăpada s-a depus liniştită pe cei peste o mie de kilometri de drumuri judeţene, iar intervenţiile de deszăpezire au fost slabe, în unele zone chiar inexistente.

Arădenii care folosesc aceste drumuri s-au arătat revoltaţi de situaţia existentă în ultimele zile, însă şi aşa, lucrurile au rămas, din păcate, neschimbate.

„Mulţumim Consiliului Judeţean pentru “curăţarea” Drumului Judeţean 709 J Pecica – Pereg”, a scris pe Facebook Alina Sfăt, o arădeancă nevoită să circule pe acest drum.

În cele câteva zile de când zăpada s-a aşternut pe drumurile Aradului, Consiliul Judeţean Arad nu a transmis nicio comunicare către mass-media şi implicit către arădeni, referitoare la acţiuni de îndepărtare a zăpezii.

În schimb, instituţia condusă de Iustin Cionca, a „bombardat” publicaţiile locale cu fel de fel de acţiuni secundare, în condiţiile în care deszăpezirea trebuia să fie prioritatea zero.

Ei bine, în ultimele zile, Consiliul Judeţean Arad a transmis presei „comunicate de comunicate”, în care se vorbeşte despre principiile wilsoniene, despre semnarea unui parteneriat cu un oraş din Germania, despre crearea unui consorţiu cultural, despre ambrozie, despre realizările primarului, bineînţeles PNL-ist, al comunei Ghioroc, etc.

Nimic despre starea drumurilor judeţene lovite de zăpadă, nimic despre acţiunile de deszăpezire din judeţ, nimic despre firma Inteco Holding, cea care se ocupă, cel puţin teoretic, de deszăpezirea drumurilor administrate de CJA.

Au transmis presei „frecţii”, cu care încercau să arate o activitate laborioasă a celor plătiţi bine din banii arădenilor.

Deşi situaţia drumurilor judeţene impracticabile este cunoscută, CJA este preocupat de cu totul altceva nici într-un caz de deszăpezire.   

Adauga comentariu