Țigară cu droguri, preparată fără emoții în centrul Aradului! (VIDEO)

Cazurile tinerilor arădeni care se droghează în plină stradă au început să se înmulțească. Nu au emoții că cineva i-ar putea vedea și că acest lucru le-ar putea crea probleme.

Este și cazul unui tânăr, care ziua în amiaza mare, și-a preparat o țigară în care a adăugat câteva firicele de „întăritor”, o substanță care i-a dat, cel mai probabil, o stare momentană de bine.

Tânărul, pe care îl puteți vedea în imagini, se oprește în fața unui local din centrul orașului, scoate foițele pentru țigări, tutun și câteva grame de un alt fel de tutun pe care le avea într-un staniol.

A pus tot, a aruncat staniolul și apoi și-a preparat țigara. Imaginile au fost surprinse joi după-amiaza în municipiu. În ultima perioadă tot mai mulți tineri drogați pot fi văzuți pe străzile orașului. Unele dintre drogurile folosite sunt legale, astfel că autoritățile nu pot interveni, decât în cazul în care cei ce cad pradă substanțelor halucinogene fac scandal sau au probleme de sănătate.

Deși nu există o situație oficială, în ultimele luni au fost semnalate zeci de astfel de cazuri pe străzile Aradului.  

 

Comentarii

mata

05.07.2019 11:43

Deci cum sa inteleg ca exista droguri legale si droguri ilegale ? De ce alea legale sunt daunatoare sanatatii si alea ilegale BA! Bine ca nu, stau in tara unde majoritatea sunt retardati mintali, fara acte in regula(cu drept de vot) !!! ZERO-urilor! https://www.youtube.com/watch?v=IET4K5npNOg

Adauga comentariu