Tăriceanu şi Meleşcanu au fost în Arad. Falcă i-a șocat, venind odată cu ciorba... la Central

Liderii centrali ai ALDE au avut o zi de vineri plină, în municipiul Arad. Ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu, a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii Aurel Vlaicu, motiv pentru ca mulţi dintre liderii partidului să-l însoţească la Arad.

Președintele Călin Popescu Tăriceanu și secretarul general Daniel Chiţoiu au fost printre cei prezenţi alături de Meleșcanu.

Și mai mulţi membri ai ALDE Arad au ţinut să fie prezenţi la eveniment. A urmat o intâlnire cu activul ALDE din judeţul Arad, dar și o conferinţă de presă.

A urmat masa, oferită de universitatea arădeană, la restaurantul hotelului Central.

După ce a trecut aperitivul, asistenţa a rămas „paf!”. Odată cu ciorba, în restaurant și-a făcut apariţia primarul Aradului, liberalul Gheorghe Falcă.

S-a așezat fericit la masa plină de lideri ALDE, spre nefericirea celor din urmă. A „ras” o ciorbă de văcuţă și s-a dus, mulţumit că le-a stricat cheful adversarilor politici.

Prezenţa lui Gheorghe Falcă a dat naștere unor zvonuri. Unii glumeau și susţineau că primarul Aradului își pregătește plecarea la ALDE, în timp ce alţii spuneau că a venit să facă inventarul PNL-iștilor plecaţi in tabăra deputatului Eusebiu Pistru.

Adauga comentariu