Suporterii UTA-ei, un nou protest: „De 5 ani nu avem stadion/ Îţi mulţumim, mare faraon!”

Gheorghe Falcă şi-a încheiat activitatea la Primăria Arad. A renunţat la funcţie pentru a lua drumul Parlamentului European. Una dintre marile nerealizări este stadionul „Francis Neuman”, pe care echipa fanion a Aradului, UTA, ar trebui să îşi desfăşoare meciurile de acasă.

Lucările au început de ani buni, şi de vreo trei, cică, se tot finalizează. Nici vorbă de aşa ceva, lucrările sunt departe de stadiul pe care orice suporter al „Bătrânei Doamne” şi-l doreşte.

Ieri, fanii UTA-ei au pus, pe gardul care împrejmuieşte arena din calea „Aurel Vlaicu”, un banner pe care scrie:  „De 5 ani nu avem stadion/ Îţi mulţumim, mare faraon!”.

Suporterii arădeni sunt nemulţumiţi de faptul că arena nu e gata, deşi au trecut termene peste termene, promisiuni peste promisiuni.

„Faraonul nostru pleacă la Bruxelles. În urmă rămâne cea mai mare rușine din istoria Aradului și bătaia de joc nesfârșită față de simbolul care a pus acest oraș pe harta fotbalului”, este mesajul postat pe reţelele de socializare de grupul Ultras Arad.

Adauga comentariu