Street FOOD Festival, în Parcul Eminescu

Arădenii sunt așteptați în Parcul Mihai Eminescu, în perioada 4-7 iulie, pentru a participa la Street FOOD Festival. Gurmanzii vor avea de făcut alegeri grele pentru că sunt peste 40 de truck-uri cu fel de fel de preparate gustoase care așteaptă să fie descoperite la această ediție, de la fructe de mare, până la burgeri și clătite.

De la festival nu vor lipsi concertele de muzică live, activitățile special gândite sau zonele de relaxare cu decoruri diverse.

„Concertele LIVE la care vor putea să participe arădenii la Street FOOD Festival sunt Koszika și The Mono Jacks vineri seara, sâmbătă seara vor fi Lucia&Andrei și Byron, iar duminică seara încheiem cu Jazzybit și Robin and the Backstabbers, iar iubitorii de muzică electronică sunt așteptați și ei la VRTW Area unde în fiecare zi vor mixa dj-i cunoscuți și îndrăgiți. La Cinema Outdoor vom avea filmele: Povestea Iubirii, America Venim, Omul care l-a omorât pe Don Quijote și Nunta în Offsaid.

Și anul acesta truck-urile cu bunătățuri vor ajunge în mai toate colțurile tări pentru că vor poposi la: Oradea, Sibiu, Timișoara, Brașov, Baia Mare, Arad, Galați, Bacău, Iași, Craiova și bineînțeles și Cluj-Napoca. Street FOOD Festival este un concept de festival care a debutat în 2016 la Cluj-Napoca şi ulterior a fost dezvoltat în alte 11 oraşe”, spun organizatorii.

Festivalul este sprijinit de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad.  

FOTO: Street FOOD Festival

Adauga comentariu