Solidaritate pentru refacerea unui acoperiş distrus de trăznet. Zeci de oameni au pus umărul să ajute familia din Cil

Casa în care locuiau a luat foc, însă cu ajutorul semenilor au reuşit să salveze mare parte din bunuri, iar apoi să refacă tot ce a ars. Este vorba despre familia din satul Cil, comuna Almaș, care la sfârşitul lunii august a trecut prin momente groaznice, după ce un trăsnet a lovit acoperișul casei. Şase suflete au rămas atunci fără acoperiş deasupra capului. Norocul lor a fost că oamenii din jur nu au stat deoparte şi au sărit în ajutor cu ce au putut. Astăzi, datorită lor întreg acoperişul a fost refăcut.

„Nu găsesc cuvinte îndeajuns de bune, încât să cuprindă tot respectul și mulțumirea pe care aș vrea să o aduc tuturor celor care în aceste clipe grele au fost aproape de noi. Vă mulțumim din suflet pentru tot, că ați dat dovadă de solidaritate!

În primul rând, vreau să aduc în evidență gestul unor oameni minunați și săritori. Care în ciuda fricii și terorii instalate datorită focului care a mistuit acoperișul și-au pus, chiar viața în pericol, unii s-au și rănit... Toate acestea pentru a ne ajuta să salvăm ce era în casă.

Am văzut oameni cu lacrimi în ochi, oameni care nu au fost nepăsători la necazul altuia, care din puținul lor au dăruit. Și care au lăsat treaba lor și au făcut timp pentru noi, pentru a ne ajuta să acoperim casa. Așadar, cu ajutorul lui Dumnezeu și a tuturor oamenilor minunați care au fost alaturi de noi și ne-au ajutat am reușit să acoperim casa.

Pe această cale, dorim sa mulțumim din suflet tuturor oamenilor minunați, domnului primar Costea Ginu și domnului Vasile Pacșa că au fost alaturi de noi și ne rugăm la Bunul Dumnezeu să fie cu voi și să vă ajute mereu”, este mesajul Alexandrei pentru cei care i-au ajutat.

Adauga comentariu