Solicitările pentru toaletări, adresate Primăriei Arad, trebuie depuse la sediul PNL! În curând și ajutoarele sociale, ajutoarele alimentare de la UE ar putea fi ridicate tot de la sediul de partid!

Cu un tupeu fără margini, liberalii arădeni se comportă ca pe moșia lor, fără a ține cont de legi și reguli. În urmă cu câteva zile au împânzit blocurile din cartierul Micălaca cu anunțuri care spuneau că solicitările pentru toaletarea pomilor, ce sunt adresate Primăriei Arad, se depun la sediul PNL din cartier!

„În atenția asociațiilor de proprietari.  Având în vedere curățenia de primăvară care va avea loc în zona 300 Micălaca, în perioada 01.04-03.04 2020, vă rugăm să întocmiți o cerere (către Primăria Arad-Serviciul Edilitar), semnată și ștampilată de către președintele de bloc, care să conțină solicitările dumneavoastră în legătură cu toaletarea pomilor și a spațiilor verzi din jurul blocului. Cererile vor fi preluate la sediul PNL din Micălaca, splaiul General Gheorghe Magheru, bl. 303 după cum urmează: luni 16.03 2020 de la ora 18-20, miercuri 18.03 2020 de la ora 18-20”, e anunțul lipit pe ușile blocurilor din cartierul Micălaca.

E clar că PNL dorește, în an electoral, să își apropie oamenii, să îi obișnuiască cu sediul de partid, numai că situația e în afara legii. Cum să depui la sediul unui partid politic, solicitări adresate administrației locale. Cine ia solicitările de la partid? Ce autoritate are acea persoană pentru a le duce la Primăria Arad? Sunt întrebări la care nu vom primi răspuns.

De ce să nu se depună aceste cereri la stadionul UTA, de exemplu? Așa ar vedea mai mulți arădeni ritmul în care avansează lucrările la arena din calea Aurel Vlaicu.

În ritmul ăsta de lucru, ajutoarele sociale, ajutoarele alimentare de la UE ar putea fi ridicate tot de la sediul PNL. Bineînțeles că de sesizat nu se va sesiza cineva...

Adauga comentariu