Şoferul fugar care a omorât un tânăr la Cuvin a fost prins băut la volan de poliţiştii din Caraş Severin

Reprezentanţii Poliţiei Arad anunţă că şoferul care a părăsit locul accidentului rutier soldat cu decesul unui tânăr a fost identificat. Aceștia au fost sprijiniți de polițiștii din cadrul I.P.J Caras Severin care l-au depistat în trafic pe bărbat, conducând sub influența alcoolului. 

„La data de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 2.05, polițiștii Sectiei nr.1 rurale Reșița au depistat pe raza localității Soceni, un bărbat de 48 de ani din Covănsânt, județul Arad, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0, 47 mg/l. alcool pur ăn aerul expirat. Autovehiculul era înmatriculat de autoritățile germane și prezenta avarii la nivelul caroseriei și parbrizului. Polițiștii au dispus imobilizarea autoturismului și continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infractiunii de conducere sub influența alcoolului. În urma extinderii cercetărilor, polițiștii arădeni au stabilit ca autoturismul avariat, depistat în trafic de polițiștii resiteni, este cel implicat în accidentul  rutier produs pe raza localității Cuvin și soldat cu decesul unui tânăr de 22 de ani”, a declarat Lorena Radu, purtător de cuvânt al IPJ Arad. 

Sub coordonarea procurorului de caz, polițiștii continua cercetările în vederea depistării bărbatului și tragerii lui la răspundere penală.

Adauga comentariu