Smiley i-a sugerat să se apuce de cântat, iar acum - la cei zece ani - arădeanca Anastasia este o vedetă de talie internaţională

Anastasia Maria Solomie din Arad are vârsta de 10 ani şi până acum a participat la peste 80 de spectacole în ţară şi străinătate. A început să cânte partcipând la un spectacol.  

„Aveam patru ani jumate şi am mers cu părinţii la un concert susţinut de Smiley. Era foarte multă lume şi am ţipat că vreau să fac poză cu el. Atunci m-a luat lângă el şi mi-a spus să cânt o melodie de a lui. După ce am cântat mi-a spus să mă apuc de canto”, mărturiseşte Anastasia.

Aceasta este elevă la  Liceul de Artă „Sabin Drăgoi” din Arad, iar mama ei ne-a dezvăluit că ea, pe lângă voce, cântă la flaut, pian şi chitară. 

„Are peste 80 de concursuri în ţară şi în străinătate. Toate pe podium, de la trofee la locul III. Cântă în italiană, română, engleză, ebraică şi franceză”, a declarat mama Anastasiei, care este psiholog de profesie. 

Tânăra se pregăteşte acum de un concurs în Macedonia, la care vor participa concurenţi din 32 de ţări. Momentan, aceasta merge peste tot pe cheltuia părinţilor, întrcât nu a câştigat din muzică deşi este foarte talentată. 
„Mama şi tata, adică Lore şi Daniel Patcas ( tatăl meu vitreg, care e cel mai bun tătic din lume) sunt cei care mă susţin în tot ceea ce fac”, mai adaugă Anastasia. 

Pe viitor se gândeşte să participe la nunţi sau petreceri. Duminică, Anastasia se va afla la Cluj-Napoca unde va înregistra prima ei piesă. Versurile sunt scrise de ea, iar muzica este a profesorului de canto din Cluj, Șerban Cristian Băcilă. 
La Arad, Anastasia se pregăteşte cu celebrul muzicant Dionisie Szabo. 

Joi seara, aceasta a participat alături de familie şi prieteni la un eveniemint organizat de Camelia Jurcuţ care a avut loc în grădina Vilei Dortin din Arad. Aceasta a cântat piese atât în limba română, cât şi italiană. 


Adauga comentariu