Sinucidere șocantă! Un arădean s-a înjunghiat în piept și apoi s-a tăiat la gât

Un arădean în vârstă de 60 de ani a ales să aibă o moarte violentă. S-a înjunghiat de mai multe ori în zona inimii și apoi – văzând că nu moare – s-a tăiat în zona gâtului.

Scena s-a petrecut săptămâna trecută în spatele cimitirului din cartierul arădean Grădiște. Bărbatul a mers cu autoturismul până în acel loc, apoi a și-a pus în aplicare planul. Medicii legiști au stabilit că este vorba despre sinucidere, varianta unei crime fiind exclusă.

„La data de 11 octombrie, în spatele cimitirului de pe strada Petru Rareş din municipiu, a fost identificat cadavrul unui bărbat de 60 de ani din municipiu care prezenta mai multe leziuni la nivelul toracelui şi gâtului. S-a dispus transportul cadavrului la Serviciul Judeţean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. În urma primirii rezultatelor, s-a constatat că nu sunt suspiciuni cu privire la săvârşirea vreunei fapte penale. În concret, rănile care au fost depistate pe corpul victimei ar fi fost autoprovocate cu un obiect înţepător tăietor. În apropierea cimitirului a fost depistat şi autoturismul proprietate personală a victimei”, spun reprezentanții IPJ Arad.

Adauga comentariu