Şi-a bătut soţia, a primit interdicţie, însă nu i-a păsat. Acum are două dosare penale!

Un bărbat din Grăniceri și-a agresat soția lovind-o în zona pieptului și abdomenului în timp ce se aflau în locuința comună de pe raza localității Chișineu-Criș.

Polițiștii orașului Chișineu-Criș au emis, la data de 11 ianuarie a.c., un ordin de protecție provizoriu pe numele lui. Totodată a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, agresorului fiindu-i interzisă apropierea de victimă sau contactarea acesteia sub orice formă.  

Bărbatul însă o zi mai târziu a încălcat ordinul de protecție provizoriu intrând în locuința comună, pe numele acestuia fiind întocmit un alt dosar penal, pentru încălcarea ordinului de protecție provizoriu.

„Un alt ordin de protecție provizoriu a fost emis de polițiștii Biroului de Ordine Publică pe numele unui arădean de 40 de ani, care, la data de 6 ianuarie a.c., și-a lovit și amenințat concubina, în locuința acesteia. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru lovire și alte violențe și amenințare”, spun reprezentanţii IPJ Arad.  

FOTO: arhivă

 

 

Adauga comentariu