Seară blestemată la Şeitin! Şoferul unei maşini, ce fugea de poliţie, a intrat cu autoturismul în capelă, iar un localnic a rămas fără paie, în urma unui incendiu!

Seară blestemată, în comuna arădeană Şeitin. În decurs de câteva minute, două evenimente aveau să afecteze liniştea micuţei comunităţi. Un incendiu, izbucnit la grămezile de paie ale unui localnic au fost cuprinse de flăcări. Doar intervenţia rapidă a pompierilor voluntari din Şeitin şi Nădlac au făcut ca incendiul să nu extindă. A fost stins relativ repede, aşa că pagubele au fost minore.

La doar câteva minute distanţă, un alt incident avea să fie consemnat, de această dată de poliţişti. O maşină cu numere de Timiş, ce mergea cu viteză ridicată pe străzile comunei, a încercat să fie oprită de poliţişti. Şoferul a apăsat mai atre pedala de acceleraţie, iar poliţiştii au trecut la urmărire.

Autoturismil Ford, înmatriculat în judeţul vecin, s-a oprit în peretele capelei mortuare din localitate. A distrus câteva borduri şi a atins uşor zidul construcţiei.  

Adauga comentariu