Scandal în Alianța USR-PLUS Arad, cu doar câteva zile înainte de europarlamentare! „Atitudinea lui Botoș nu este ok…câștigă PSD”

Scandal în Alianța USR-PLUS Arad, cu doar câteva zile înaintea alegerilor europarlamentare. Un membru al PLUS este supărat pe președintele USR Arad, Vlad Botoș. Motivul: atacurile USR-iștilor arădeni la adresa PNL.

Membrul PLUS, deranjat de situația internă din Alianță, i-a scris primarului Gheorghe Falcă (președinte al PNL Arad) despre acestă situație, iar edilul nu a stat prea mult pe gânduri și a făcut publică discuția. A blurat numele celui în cauză și a postat pe rețeaua Facebook.  

„Scriu acest mesaj pentru că membrii USR și PLUS mi-au scris în privat faptul că sunt șocați și revoltați că filiala USR Arad mă atacă constant în loc să atace PSD! Stați liniștiți pentru că sunt obișnuit cu astfel de atacuri, iar unitatea dreptei din România se va realiza indiferent de ceea ce cred câțiva politicieni nesătui ”, a fost reacția lui Falcă.

Acesta este mesajul pe care Gheorghe Falcă l-am primit în privat de la un membru PLUS Arad: „Bună ziua domnule primar. Sunt membru PLUS, care nu își dorește altceva decât binele orașului. Ați făcut și greșeli pe timpul mandatului dumneavoastră, dar cine nu greșește? Facem parte dintr-o alianță împreună cu USR, însă atacurile repetate din partea USR-ului nu mi se par nici etice, nici justificate, le-am și sugerat asta colegilor. Până la urmă, trebuie să ne mobilizăm toți împotriva ciumei roșii. Fifor m-a atacat pe pagina lui de fbk și nimeni din cadrul alianței nu a avut nicio reacție la acest lucru, mai important este unde lucrează membrii PNL care participă la miting. Atât eu, cât și alți colegi am vrea să schimbăm ceva în acest aspect, deoarece atitudinea lui Botoș nu este ok din punctul meu de vedere. Din toată această luptă, câștigă PSD, și cel mai sumbru scenariu pentru Arad ar fi ca Fifor, respectiv Tripa să se instaleze la conducerea CJA, respectiv a primăriei. Pentru a se preîntâmpina acest lucru, îmi ofer sprijinul, dacă se consideră oportun acest lucru. Vă doresc o zi minunată”.

De altfel, situația din interiorul Alianței USR-PLUS Arad nu este una tocmai roză. În ultimele săptămâni, în cadrul ședințelor de campanie au apărut mai multe conflicte între membrii celor două formațiuni politice.

Adauga comentariu