Sătul să-l pupe doar alții în dos, Gheorghe Falcă își dă singur premii și distincții!

Primarul Gheorghe Falcă, în goana după câteva voturi și din dorința de a-și îmbunătăți imaginea șifonată de-a lungul anilor, a ajuns să își dea singur premii și distincții.

Supărat că nimeni nu îi bagă în seamă „mărețele” realizări, Gheorghe Falcă a decis că e momentul să le bage chiar el.

În urmă cu câteva zile, adminsitrația locală arădeană, prin intermediul unui comunicat de presă, aplauda faptul că primarul Gheorghe Falcă a primit un premiu de la Asociația Municpiilor din România (AMR).

Este vorba despre premiul pentru ”Excelenţă în Regenerare Urbană a Spaţiilor Publice”. În realitate, acest proiect de regenerare urbană este abia la început, iar faptul că Falcă a și fost deja premiat te face să zâmbești dacă nu chiar să râzi în hohote.

Și mai aducător de zâmbete e faptul că acordarea acestui premiu a fost decisă de Comitetul Director al AMR, for din care face parte și Gheorghe Falcă! E chiar prim-vicepreședinte! Practic și-a dat singur acest premiu cu care a venit, mai apoi, în Arad pentru a se lăuda.

Stați liniștiți, nu e o chestiune singulară! Seara trecută, adică miercuri, Primăria Arad și Consiliul Județean Arad au organizat o ședință comună dedicată Centenarului Marii Uniri. În cadrul acestui eveniment, același Gheorghe Falcă a primit distincția Colanul Centenar. O distincție pe care tot el decide cui i se acordă. În nici o săptămână, primarul municipiului a decis să primească un premiu și o distincție. Faină treabă!  

Adauga comentariu