Sătui să tot aştepte repararea celui mai circulat drum judeţean, arădenii fac haz de necaz de şoseaua Arad-Şiria

Drumnul Judeţean care leagă municipiul Arad de comuna Ţiria este cel mai circulat drum judeţean.
Starea lui deplorabilă a fost, ani la rând, comentată şi arătată în mai toate publicaţiile locale. Nu s-a făcut însă nimic. Doar promisiuni şi mici peticiri, care au cedat după puţin timp.

Drumul arată jalnic, dar acest aspect pare că nu i-a încurcat pe cei care au condus administraţia judeţeană ani la rând.
În fiecare campanie electorală au apărut promisiunile, făcute din toate taberele. Rezultatele sau lăsat însă aşteptate.
Pe reţeua Facebook, de curând, arădenii au lansat o formă inedită de protest. Un desen ce arată şoferul cu maşina în spate, încercând să ocolească gropile din carosabil.

Este doar un desen care arată apropae perfect situaţia de pe cel mai circulat drum din judeţ. Ultimele promisiuni referitoare la acest drum au fost au fost făcute la finele anului trecut.  

Drum peticit pe ploaie

De-a lungul anilor, pe acest drum s-a intervenit, însă nicidecum serios, ci doar cu mici reparaţii. 
Memorabilă a fost situaţia petrecută acum aproimativ un an de zile. În primăvara anului trecut, s-a trecut la reparaţii, asfaltul în gropi fiind turnat pe o ploaie torenţială. 

Acum, autorităţile judeţene, cele care au în adminsitrare drumul au venit cu noi promisiuni. 
Proiectul de modernizare a drumului Arad-Şiria-Pâncota şi Pâncota-Buteni are noi promisiuni din partea conducerii Consiliului Judeţean Arad. 

„Noi sperăm ca în toamna anului 2018, cel târziu la începutul anului 2019, să demarăm lucrările de licitaţie astfel încât finalitatea să fie undeva, la finalul anului 2020”, spunea Sergiu Bîlcea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad. 
Până atunci, miştoul arădenilor e singura certitudine în ceea ce priveşte acest drum judeţean.   

 

Adauga comentariu