S-a cocoțat pe tramvai, în zona Boul Roșu. A fost încătușat și apoi dus la spital!

Un tânăr a atras atenția trecătorilor din zona Boul Roșu, vatmanilor și chiar unui angajat de la Retim ce strângea gunoiul. Tânărul s-a enervat ,spune el, pentru că i s-a părut că vătmănița nu a oprit la trecerea de pietoni. Atunci a luat decizia să se urce pe partea din față a mijlocului de transport și să facă scandal. A fost apelat numărul de urgență 939 (Poliția Locală), iar între timp s-a mai luat de un angajat de la Retim pe motiv că nu strânge bine gunoiul. Doi polițiști locali au ajuns imediat la fața locului și l-au încătușat pe tânăr după care au chemat ambulanța. Acesta a cooperat bine cu ambele echipaje și a declarat:

„Era să mă lovească doamnă tramvaiul. Și la gunoi e altă poveste. Vreau să merg și eu să dorm. Credeți-mă. Nu se face nimic bine și am intervenit”, spune tânărul.

După efectuarea analizelor se va stabili dacă acesta a consumat alcool sau substențe interzise.

UPDATE Directorul CTP Arad declară că încă de la ora șapte dimineața vatmanii l-au văzut pe tânăr în zonă. „ La șapte a început tot. S-a nimerit să fie același tramvai ca la ora 9.30. S-a pus în fața tramvaiului și a făcut scandal, iar la 9.30 a continuat mult mai grav. S-a dezbrăcat, s-a urcat pe tamponul de la tramvai. Vătmănița a apelat la Poliția Locală (939), dar când au ajuns ei nu mai era acolo, dar l-au găsit într-o agenție de pariuri undeva în zonă. Este vorba despre tramvaiul ce mergea pe Linia 18”, a declarat Claudiu Godja, director CTP Arad.

UPDATE 2: După o oră băiatul (P.D.F) a fost internat la secția de psihiatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Acesta are 27 de ani este fără ocupație și locuiește pe strada Preparandiei. Reprezentanții Poliției Locale Arad spun că: „pentru tulburarea ordinii și liniștii publice tânărul a fost amendat de către polițiștii locali de șapte ori pe parcursul anului precedent. Și în această dimineață, la ora 8.00 arădeanul a fost sancționat contravențional de către un echipaj al serviciului Ordine Publică și Circulație aflat în patrulare în zona Boul Roșu, cu o amendă de 300 de lei,  pentru proferarea de injurii și expresii jignitoare. Pentru ieșirea sa violentă, pe numele bărbatului urmează să fie întocmit un nou proces-verbal”.

Adauga comentariu