„Romeo’s Letter to Juliet”, restaurantul în care lalelele vor fi la putere. Mâncare specială şi seri cu muzică live!

Inaugurat anul trecut şi cu un mare succes la arădeni, restaurantul „Romeo’s Letter to Juliet” oferă şi în acest sezon seri de neuitat pline de flori, muzică şi mâncare specială. Sâmbătă seara va fi una a lalelelor. Terasa cât şi încăperile din interior vor fi pline de flori, iar la plecare fiecare merge aceasă cu lalele. De asemenea, în acest an s-a amenajat şi un spaţiu dedicat fumătorilor.

„Sâmbătă, 06 aprilie vă asteptăm cu partenerul, cei dragi sau chiar blănosul dumneavoastră pe terasa înflorată cu lalele din cadrul restaurantului Romeo’s letters to Juliet. Începând cu ora 19 atmosfera va fi intreținută de muzică live. Dorim sa vă informăm că in cazul in care soarele intră in concediu terasa este inchisă şi încălzită”, este mesajul transmis de A’ime Cristie, femeia care după ani de zile petrecuţi în afara ţării s-a întors pentru a deschide în Arad acest restaurant. Este un local în care eleganţa este la ea acasă mai ales că acolo A’ime Cristie îşi expune şi ţinutele create de ea.

Fashion Hour

Duminica, de la ora 14 are loc prezentarea unei colecţii de haine unicat, (FASHION HOUR) iar Aime şi echipa îi vor aştepta pe cei care le trec pragul cu un pahar de şampanie.

Pentru că cererile sunt destul de mari, arădenii care doresc să petreacă seri de neuitat la „Romeo’s Letter to Juliet” îşi pot face rezervare pe pagina de Facebook sau la numărul de telefon: 0729155528; 0754630277.

Restaurantul „Romeo’s Letter to Juliet”este situat în Arad, pe Calea Timișorii nr.30, cu intrarea de pe poarta principală (în incinta fostului Vinalcool).

În acest sezon A’ime Cristie a declarat că va oferi mai multe locuri de muncă, astfel că cei care doresc un post de bucătar sau ospătar o pot contacta.

Adauga comentariu