Rochia creată de arădeanca Felba Mona, purtată la Premiile Oscar

O creație a designer-ului arădean Mona Felba a strălucit și în acest an pe covorul roșu. Tamara Henry, producător de film și personalitate TV, a purtat la cel mai important eveniment de la Hollywood, Premiile Oscar,  pentru a șasea oară, o rochie semnată de arădeanca Mona Felba.

Rochia creată special pentru acest eveniment este de culoarea verde smarald cu pietre cusute manual. Și de această dată Tamara a fost însoțită la eveniment de regizorul Steven Barber. Rochia purtată în acest an pe covorul roșu costă 1.600 euro.

„Mă bucur enorm că și în acest an la decernarea Premiilor Oscar, Tamara a ales din nou o rochie de-a mea”, spune Mona Felba. Arădeanca a început să creeze rochii pentru actriță după ce Steve Barber a fost impresioant de rochiile ei. Pe acesta l-a întâlnit la Praga.  

„L-am cunoscut pe regizorul Steven Barber care este lgodnicul Tamarei Henry în Praga în 2013, care nu știa că sunt designer dar a văzut apoi pe Facebook și m-a întrebat dacă eu le creez. A rămas foarte impresionat si m-a rugat să fac trei rochii pentru diferite actrițe. Logodnica sa, văzandu-le, a spus că vrea să le poarte pe toate. Dintre cele trei actrițe, una a purtat o rochie la Oscaruri într-un an, o altă actriță la premiera filmului The Expandables, iar cealaltă la altă priemieră.

Felba este câștigătoarea premiului pentru designerul de anul trecut. Rochia purtată de Felba a făcut și ea senzație. Este din mătase naturală cu pietre și broderii cusute manual.

 

 

 

Adauga comentariu