În ringul de dans de peste 20 de ani. Și-a cunoscut partenera de viață după ce aceasta a deschis ușa studioului

A început cariera în dans pe când avea 16 ani, iar acum este unul dintre cei mai buni instructori și coregrafi. Vorbim despre Sorin Burlacu (39 de ani) născut în Timișoara și care și-a deschis o școală de dans în Arad.

„Sunt instructor de dans, performer, coregraf. Am început cariera de dans la vârsta de 16 ani cu dans sportiv, la vârsta de 21 de ani am început pe ramura de latino-americană, participând la concursuri de dans,  festivaluri în țară și străinătate. Am înființat școala de dans Salsa Fever în anul 2001, vrând să transmit tuturor fericirea din dansul latino: salsa, bachata,  kizomba, cha-cha , rueda de casino. Dansez zilnic cât îmi permite timpul fiind și un antreprenor în domeniul instalațiilor electrice”, a declarat Sorin.  

Acesta are în Arad, pe strada Octavian Goga, numărul 3, propriul studio de dans în care încearcă să creeze toate condițiile și anume pe grupe de începători, intermediari și avansați.

Și partenera de viață Sorin a găsit-o tot în sala de dans.

„În urma cu trei ani a pășit pe ușa de dans o domnișoară pe nume Dima Alina ce a devenit partenera mea de dans și de viață. Împreună transmitem pasiunea și iubirea pentru dans, facem coregrafii pentru dansul mirilor, spectacole personalizate pentru diverse evenimente. Avem și o trupă de dans alături de care vrem să transmitem cât mai mult din ceea ce facem. Avem experiențe cu instructori internaționali din Franța, Italia, Spania care vin în Arad și învață modul și stilul de dans propriu. Mergem pe principiul Dance to express not to impress pentru că sufletul transmite pasul danșilor și lăsăm lumea să aprezieze dacă le place ceea ce vede și ce încercăm să le transmitem prin dans”, mai adaugă Sorin.

Acesta mai spune că a ales denumirea școlii SalsaFever pentru că: „odată ce iei contact cu lumea dansului e ca o febră în sensul bun și te menține mereu tânăr atât fizic cât și pe plan interior”.

Printre cei care participă la festivaluri alături de Sorin și Alina se află și Adrian&Anița care au obținut șapte titluri de campioni mondiali în dans. Cei care doresc mai multe informații despre activitatea de la sală pot urmări pagina de Facebook SalsaFever Dance School Arad.

        

        

        

        

        

        

Adauga comentariu