Revoltă în Gai! Mai mulți localnici au blocat camioanele care le distrug pereții caselor (VIDEO)

Zeci de locuitori ai cartierului arădean Gai au ieșit în stradă, revoltați că de ani de zile camioanele care străbat strada Dunării le distrug casele. Situația este una cunoscută la nivelul autorităților, în speță Poliția Locală, însă firma cu pricina e doar „mângâiată”, și asta destul de rar, cu câte o amendă.

Reclamațiile localnicilor au rămas fără ecou, deși în mai multe rânduri reprezentanții firmei Alexander au promis că își mută garajul din cartierul Gai. „Ne distrug casele, crapă pereții și nimeni nu face nimic. Am plătit reparația peretelui cam 700 de lei. De vreo diu ani jumate sau trei tot spun că se mută cu garajul de aici, însă...nimic”, spune una dintre femeile revoltate pe situație.

În cursul serii de duminică, zeci de localnici au blocat camioanele și ai chemat Poliția Locală pentru a aplica amenzi. Deși există limită de gabarit, șoferii camioanelor nu țin cont de lege.

Reprezentanții Primăriei Arad spun că în cursul serii trecute, Poliția Locală a aplicat amenzi conducătorilor auto care nu au respectat reglementările privind traficul greu. „Primăria Municipiului Arad prin intermediul agentilor din cadrul Direcției Generale Poliția Locală a intervenit în cursul acestei seri pe strada Dunării din cartierul Gai și a sancționat toți conducatorii auto care nu au respectat reglementarile privind traficul greu in aceasta zona a orasului”, se arată în comunicatul Primăriei Arad.

Foto/Video Flavius Dumitraș

Adauga comentariu