Regenerarea urbană face victime. Peste 100 de arădeni au rămas fără căldură, după ce firma care execută lucrări a spart o țeavă

Locuitorii unui bloc de pe strada Rodnei, din municipiul Arad, au rămas fără căldură și apă caldă. Muncitorii firmei care execută lucrări la proiectul de regenerare urbană au trecut cu un utilaj peste niște țevi. Una dintre ele a cedat, sub greutatea utilajelor, astfel că un întreg bloc a rămas fără agent termic și apă caldă.

Oamenii sunt revoltați și spun că printre locatari sunt și copii mici, care au nevoie de căldură în condițiile în care temperaturile, seara și noaptea, scad considerabil.

Reprezentanții CET Arad spun că țeava cu pricina aparține de asociația de proprietari, însă va încerca să ajute la remedierea situației.

„Noi am constatat luni avaria şi am închis racordul. Avaria aparţine, din păcate, asociaţiei de proprietari. Fiecare imobil are un punct de delimitare a proprietăţii, în sensul că ceea ce este după racord este al asociaţiei de proprietari, iar reţeaua cealaltă este a CET. În acest caz, avaria este după racord, deci e avaria lor. Dar noi o să încercăm să îi ajutăm: vom face săpătura acolo pentru a vedea despre ce e vorba. Va dura probabil câteva zile până la remedierea situaţiei”, a spus Marina Plaveţi, purtător de cuvânt al CET Arad.

Adauga comentariu