RCS-RDS, lucrări de tot „rahatul” făcute într-un apartament din Arad

O arădeancă este revoltată pe societatea RCS-RDS din pricina unor lucrări pe care angajații companiei le-au făcut în casa femeii.

Acesta spune că a lăsat cheia apartamentului unui vecin pentru ca „meșterii” să poată intra în casă în lipsa ei și astfel să facă lucrarea de montare a unor dispozitive.

„Cei de la RCS-RDS au dat dovadă de profesionalism  in ceea ce priveste montarea aparatelor pt fibră optică”, a fost mesajul ironic, postat pe Facebook, al Danielei, clienta RCS-RDS.

În urma lucrărilor, au rămas metri buni de cablu, iar acesta a fost înfășurat și lipit cu bandă adezivă de peretele din apropierea ușii de la intrarea în apartament.

Aparatul la care duceau firele respective a rămas suspendat pe perete, iar partea de sus a cablului s-a desprins, astfel că ușa nu poate fi deschisă decât dacă se dă jos respectivul cablu.

Arădeanca spune că nu a putut fi acasă la ora la care echipa RCS-RDS a anunțat că va face lucrarea, astfel că a lăsat cuiva cheia. Acesta spune că dacă ar fi văzut lucrarea nu i-ar fi lăsat să plece pe muncitori, până nu ar fi făcut-o corespunzător.

Adauga comentariu