Răspunsul halucinant al unui primar din Arad, atunci când este întrebat de ce nu a dat tichete de vacanță angajaților. „Rezolvați problema SMURD la Vinga și Nădlac și atunci rezolvăm și noi...”

Primarul comunei arădene Vinga, Ioan Negrei (PNL), are o logică serios afectată. În urmă cu câteva zile, deputatul arădean Florin Tripa (PSD) le-a cerut mai multor primari din județul Arad să aibă în vedere faptul că până la data de 30 noiembrie trebuie acordate angajaților tichetele de vacanță. Este o prevedere legală, iar parlamentarul a fost „tras de mânecă” de angajații mai multor primării din județ, dar și de unii dintre angajații Spitalului Județean Arad.

În consecință, Tripa a transmis primăriilor în cauză o notă prin care le solicita să pună în aplicarea acestă decizie guvernamentală. Printre primăriile ai căror angajați nu au primit acele vouchere se numără și cea din comuna Vinga, iar instituția a fost notificată de parlamentarul social-democrat.

Răspunsul primit de pe adresa de email a acestei instituții este unul halucinant.

Primarul Ioan Negrei, căci el a fost cel care a răspuns, a replicat: „Rezolvați problema SMURD la Vinga și Nădlac și atunci rezolvăm și noi...”.

Clar! Nicio legătură cu apa din pivniță!

Probabil că mâine sau poimânie, primarul comunei Vinga va spune că nu mai dă salarii funcționarilor până nu câștigă Dinamo campionatul de fotbal sau că nu asfaltează drumurile comunale din cauză că Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor.

E drept că atât la Vinga, cât și la Nădlac există o problemă de natură financiară cu stațiile SMURD, însă această chestiune privește administrațiile locale, cele care și-au luat angajamente în acest sens atunci când le-au înființat, nicidecum Parlamentul României.

Adauga comentariu