Primele efecte la pasajul inaugurat: în 20 de minute s-a „topit” coada de pe centură

Inaugurare fără panglică, oficialități sau politicieni. Așa a avut loc deschiderea pasajului de la CET Arad (pasajului de pe Varianta de ocolire a municipiului Arad, peste liniile CF Brad – Curtici – DJ 709B). Vestea bună este că după 20 de minute după ce s-a dat drumul circulației traficul a început să de desfășoare în condiții normale, fără să se formeze cozi interminabile. Singurul care a participat la această deschidere a fost Cristian Ispravnic, director al D.R.D.P. Timişoara.

De când arădeanul a preluat această funcție a și început să facă toate demersurile pentru ca pasajul la care s-a început lucrul în urmă cu șapte ani ani să poată fi funcțional. 

„Se circula cu 70-80 de kilometri pe oră, iar după câteva minute după ce s-a dat drumul circulației traficul în zonă a început să se desfășoare în condiții normale. Mulțumesc pe această cale parlamentarilor PSD Arad care s-au implicat ca acest pasaj să poată fi finalizat, îi mulțumesc în primul rând deputatului Dorel Căprar. În Arad circula o sintagmă și anume: «Nu contează dacă a furat, că a și făcut» eu vin cu alta: «Fă bine, fă cinstit, fă cum trebuie făcut«, eu așa o să fac și mă țin de promisiune”, a declarat Crsitian Ispravnic, director D.R.D.P. Timişoara. Cristian Ispravnic a preluat funcția de la Timișoara în urmă cu un an de zile. 

În momentul de față se lucrează la pasajul de pe Calea Șiriei, iar șoferii care au trecut deja pe primul pasaj inaugurat astăzi se arată mulțumiți: „Nu credeam că o să ajung să văd acest pasaj terminat. Au început lucrările, apoi le-au abandonat. Nu mai aveam speranțe. Astăzi am circulat în condiții normale, fără cozi și nervi”. 

Adauga comentariu