Primarul Nădlacului e disperat şi cere închiderea vămii! "Serveau masa în parcul central"

Ioan Radu Mărginean, pirmarul oraşului Nădlac, este disperat şi solicită autorităţilor să închidă punctul de trecere a frontiereai de la vama Nădlac1, cea de pe DN 7.

Duminică, la orele prânzului, în parcul central din oraş erau români ce urmau să plece la muncă în ţările din Occident. Aceştia s-au oprit să mănânce. Edilul este îngrijorat că staţionarea acestora va face din Nădlac un focar de coronavirus.

„Persoanele care vor să se întoarcă înapoi la muncă se pare că au dreptul să iasă din țară. Nu este suficient ca tot traficul de autoturisme a fost deviat pe Vama 1, punând în pericol sănătatea cetățenilor din Nădlac, acum toate persoanele care vor urma să iasă din țară vor ieși tot prin Vama 1 Nădlac. În Parcul Central din Nădlac acum o oră serveau masa, bine mersi, un grup de persoane care urmează să se întoarcă sau să meargă la muncă în occident. Fac un apel către Guvernul României să ia măsurile necesare pentru închiderea tranzitului de autoturisme prin Vama Nădlac 1. Riscăm să devenim foarte curând un focar de infecție. Cetățenii orașului stau în casă, respectă ordinele Guvernului iar prin Nădlac străinii circulă prin stațiile de alimentare cu combustibili, schimburi valutare, magazine, parcuri și pe străzi.

În cursul zilei de duminică, ministrul de Interne, Marcel Vela, este aşteptat să sosească la Nădlac.  

Adauga comentariu