Primăria se laudă cu deszăpezirea, deşi cele mai multe străzi din Arad sunt lăsate în plata Domnului

Primăria Arad şi firma care se ocupă de deszăpezire în municipiul Arad îşi bat joc de arădeni. În ultimele zile ninsoarea şi-a făcut simţită prezenţa, aşa cum meteorologii anunţau încă de săptămâna trecută.

Autorităţile arădene sunt, din nou, luate prin surprindere asta deşi stratul de zăpadă nu este unul prea gros.

În cursul serii trecute, Primăria Arad ne ameţea de cap cu un comunicat în care se fălea cu intervenţia pentru deszăpezire. Ne-au trimis un text din care aveai impresia că totul va fi la “negru” după intervenţia lor. Nici vorbă de aşa ceva.

“Operatorul responsabil cu punerea în aplicare a Programului de  deszăpezire a oraşului, S.C.Salubritatea SA Deva, intervine la această  oră cu 7 utilaje specializate pentru împrăştiat material antiderapant. Se acționează cu prioritate pe arterele principale, căile de acces în  oraş, poduri, pieţe şi staţii. Intervențiile vor continua pe tot parcursul nopții și se vor intensifica în cazul în care condițiile meteo se înrăutățesc. În acest scop operatorul de salubritate a pregătit alte 8 utilaje de înlăturare a zăpezii de pe carosabil”, aşa sună “frecţia” trimisă de oamenii lui Falcă.

Realitatea dimineţii de miercuri arată un oraş în care parcă nu există utilaje de deszăpezire sau dacă există nu prea îşi fac treaba.

Mai mulţi arădeni au postat pe reţelele de socializare fotografii care arată drumurile oraşului ca friind neatinse de utilajele cu care se lăudau conducătorii oraşului. Aceştia reclamă faptul că în cartierele mărginaşe ale municipiului nu s-a intervenit deloc. Nici urmă de vreun utilaj de deszăpezire.

“Sînnicolau Mic, artera principală! Domnilor responsabili cu deszăpezirea, strada asta începe de la calea ferată nu de la colţ sau sensul giratoriu!”, spune Liliana Nica.

“Dimineaţă la ora cinci a fost de poveste pentru privitor. Mai încolo îşi vor spune părerea cei în trafic, noroc cu vacanța de iarnă...”, a fost reacţia lui Judit Bodo.

Acestea sunt doar două dintre sutele de reacţii negative ale arădenilor la adresa celor reponsabili cu deszăpezirea.

Adauga comentariu