Primăria Arad a cumpărat sisteme GPS cu peste 2.000 de lei bucata. Pe eMAG, același model, costă 950 de lei! Banii merg către o firmă apropiată PNL!

O nomă modalitate de bătaie de joc la adresa banului public și a arădenilor. Primăria Municipiului Arad a cumpărat 10 sisteme de navigație, GPS, de la o firmă de casă a PNL, la preț mai mult decât dublu față de prețurile de magazin!

Autoritățile locale au plătiti 2.080 de lei pentru un asemenea sistem, în condițiile în care pe eMAG se găsesc cu prețul de 949,99 de lei. Același model, aceleași caracteristici! Așadar, din banul public, administrația liberală a municipiului a plătit 20.800 de lei pentru 10 sisteme GPS ce puteau fi cumpărate cu 9.500 de lei!

Firma care a făcut vânzarea de succes este SIS Events, o societate abonată la banul public din Arad.

Deși guvernarea liberală, instalată în urmă cu o lună la Palatul Victoria, ne tot vorbește de diminuarea cheltuielilor publice, la Arad nu se ține cont de indicație. Sau acestea sunt doar pentru alte primării...

Nu este primul caz în care mirosul de sifonare a banului public vine dinspre Palatul Administrativ. Dacă puțeti, dragi arădeni, faceți și voi asemenea afaceri! Nu, nu veți putea. Nu e pentru oricine!    

Adauga comentariu