Prefectura „a sărit din schemă” municipiul Arad, cu ocazia Zilei Armatei Române! Dacă Fifor nu e...nimic nu e!

Prefectura Județului Arad nu a mai organizat evenimente dedicate Zilei Armatei Române, în piața „Avram Iancu”. An de an platoul era plin de militari, oficialități, civili care veneau să asiste la ceremonia din spatele Teatrului de Stat „Ioan Slavici”.

În 2018, anul Centenarului Marii Uniri, Prefectura Arad a decis să nu organizeze nimic în municipiu, limitându-se la punerea în scenă a manifestărilor de la Păuliș.

Aici, la Păuliș, a mers tot activul PSD, că trebuia să fie remarcat de ministrul Apărării – Mihai Fifor. Acesta din urmă a fost prezent la Păuliș, iar de acolo a plecat direct la Carei, unde are loc o ceremonie similară.

Anul trecut, Fifor a avut același traseu (Păuliș-Carei) sărind peste manifestările din municipiul Arad.

Pentru a se face „preș” în fața ministrului, și a evita eventualele critici de genul „Fifor iar nu a venit de Ziua Armatei în municipiu”, Prefectura a decis să elimine efectiv evenimentul.

Momentul a fost speculat de PNL Arad, organizația municipală s-a strâns în piața „Avram Iancu” și l-a pus pe Sergiu Bîlcea să pozeze în depunător de coroane, S-au fotografiat și au „bombardat” Facebook-ul cu atacuri la adresa lui Fifor.

În loc să se dueleze în Parlament sau în alte foruri decizionale, pentru binele arădenilor, PSD și PNL au decis să se „bată” în fața statuilor! O luptă „cretină” din care nu câștigă nimeni, nici măcar la capitolul imagine.

Foto: Facebook.com

Adauga comentariu