Povestea de iubire dintre un nutriţionist arădean şi o artistă. „ Este enervant de frumoasă şi naturală. Este pur şi simplu specială”

Vlad s-a îndrăgostit de cântăreaţa Alexandra în urmă cu opt ani. Era un concurs între licee cu diferite probe. La fiecare ediţie concurau câte două licee. Vlad era organizator în cadrul acelei competiţii, iar ea fiind cântăreaţa, participa la o anumită proba pentru liceul unde învăţa.

 „Am văzut-o la prima ediţie când concura liceul ei. A urcat pe scenă şi a început să cânte. O priveam şi nu îmi puteam lua ochii de la ea. Atunci ne-am cunoscut, însă nu eram apropiaţi. Ne salutam şi ne priveam unul pe celalalt pe furiş. Ne plăceam încă de pe atunci”, a mărturisit Vlad.

Acesta spune că nu a abordat-o atunci, deoarece era copil, total nepregătit şi că nu o putea aprecia la adevărata ei valoare.  „Ea era genul de fată cuminte axată pe carieră, cu mult bun simţ. Eu cred mult în Dumnezeu şi totul se întâmplă după voia Lui. M-am gândit că dacă El vrea, ne va face să ne găsim la momentul potrivit... şi aşa s-a întâmplat. A urmat o poveste interesantă şi amuzantă. Eram la o terasă cu un prieten şi am văzut o poza cu ea pe care o postase pe un site de socializare. Am simţit nevoia să vorbesc cu ea, să îi scriu ceva, dar nu ştiam ce. Astfel i-am scris «vrei să fii soţia mea?». Evident, era o glumă, nu ştiam că destinul avea să fie astfel.  Mi-a răspuns la mesaj spunându-mi că sunt nebun, desigur glumind. Mi-am făcut curaj şi am invitat-o în oraş. Era foarte reţinută, se temea de mine şi de faptul că o voi dezamăgi... Mă cunoştea de mulţi ani şi ştia că am avut doar relaţii pasagere, fără implicări emoţionale.

 Atât de mult îmi doream să o văd încât i-am spus: «Dă-mi o oră, doar atat. Dacă nu îţi voi fi pe plac promit că nu te voi mai deranja». A acceptat, urma să ne întâlnim după două zile”, povesteşte Vlad Roşca.

Întâlnirea pentru el a fost una reuşită şi spune că a fost una din cele mai frumoase zile din viaţa lui. S-au întâlnit într-o seară de duminică.

„Ploua, era frig... iar starea mea de spirit este strâns legată de vremea de afară. Toată ziua am fost trist, anxios. Seara am plecat dupa ea să mergem la o terasă să bem împreună o limonadă. Când a urcat în maşină am privit-o şi simţeam cum îmi bate inima tare. Nu ştiam ce se întâmplă cu mine, simţeam o bucurie mare în suflet. Atunci mi-am spus... «cred că ea este». Am ales terasa şi am plecat către începutul nostru. Cred că a fost pentru a doua oară dragoste la prima vedere pentru noi”, ne povesteşte plin de emoţii Vlad. În timpul întâlnirii lor a plouat mult, aproape că ploua pe ei. Aşa au petrecut nu o oră, ci patru. Vlad nu s-a lăsat şi după ce a condus-o acasă a întrebat-o când o mai vede, iar ea i-a răspuns că „mâine”.

Vlad spune că în acea clipă şi-a dat seama că Alexandra este a lui.

„Eram gata să dau tot ce e mai bun pentru a păstra şi a fructifica relaţia. Zilele treceau şi eram din ce în ce mai apropiaţi, simţeam că teama ei se diminuează, simţeam tot mai mult că ea este cea care vreau să-mi fie alături, simţeam că mă completează”, mai mărturiseşte tânărul arădean.  

Vlad nu a pierdut timpul şi după o lună de la prima întâlnirea a cerut-o în căsătorie, într-un loc special pentru el şi anume pe malul apei. După două luni au oficializat căsătoria. Părinţii şi peietenii au fost surpinşi, însă i-au susţinut. Acum cei doi aşteaptă un copil. Astăzi au aflat că va fi băieţel.

Vlad (25 de ani) a absolvit Facultatea de Medicină şi este nutriţionist, iar Alexandra (24 de ani) este artistă. Ea cântă de mică muzică uşoară.

„Eu sunt cel bazat pe raţiune, calculez totul astfel încât să fie pus la punct. Ea este cea visătoare, dar plina de idei şi creativitate, ea găseşte rezolvare la orice problemă.  Atât ca femeie, cât şi ca soţie este perfectă din punctul meu de vedere. Este o femeie inteligentă, delicată, atentă la detalii. O femeie cu o simplitate şi o modestie ieşită din comun. Ştie să mă facă fericit zi de zi, mă surprinde mereu pozitiv. Este enervant de frumoasa şi naturală. Este pur şi simplu specială”, încheie Vlad.

 

 

 

Adauga comentariu