Petrecerea de la castel. Creatoarea de modă Vali Cioban: „la această nuntă am avut mai multe ținute decât la o colecție”

A fost o nuntă aparte, cu sute de invitaţi, care a avut loc la castel cu ţinute deosebite realizate de către creatoarea de modă din Arad, Vali Cioban.  Aceasta a îmbrăcat de la mire şi până la bunici.   

„Îmi place să călătoresc, să cunosc oameni şi obiceiuri noi, să fiu prezentă în viața lor cu ce ştiu eu mai bine, să fac haine. Sunt de asemenea bucuroasă că pot să fac în fiecare zi altceva, e ca şi cum în fiecare zi aş juca în altă piesa. Ieri am participat, la invitația socrului mare Bobi Din Arad, la nunta băiatului Gabi, cu frumoasa lui mireasă Sara. A fost un eveniment inedit pentru mine, locaţia, muzica, meniu, maşini şi nu în ultimul rând ținutele. Vreau să vă spun că la această nuntă am avut mai multe ținute decât la o colecție, chiar a fost o colecție, de la costumul mirelui până la bunica şi nepotelele ei. Nu pot decât să le mulțumesc şi să le urez mirilor multă fericire şi iubire”, spune Vali Cioban.

De exemplu, la constumul mirelui s-a lucrat 50 de ore, iar la rochia lui Jenifer (cea care a dus mirele) 120 de ore. Rochia miresei a fost adusă din Dubai.

Nunta a fost una „regească”. Cele mai multe scumpe maşini au împânzit oraşul şi au mers în coloană până la Domeniul Lupaş unde a avut loc petrecerea.

Fructele care au fost servite pe masă au fost sculptate de Alin Urlea. Nu au lipsit nici cântăreţii renumiţi, iar invitaţii spun că totul a fost ca într-o poveste.

 

 

Adauga comentariu