Persoană moartă, după ce a fost prinsă sub un tramvai în Aradul Nou!

O persoană a decedat după ce a fost prinsă sub un tramvai, în municipiul Arad pe strada Ştefan Cel Mare. Incidentul a avut loc în jurul orei 07,00 a dimineţii de vineri.

UPDATE: Este vorba despre o femeie.

UPDATE 2:

Femeia avea circa 60 de ani din Arad. Conform primelor informații, după ce tramviul a oprit în stație iar călătorii au urcat sau coborât, femeia ar fi rămas între uși, iar când tramvaiul a pornit, aceasta a căzut sub vagon.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

UPDATE 3. „Din primele cercetări, s-a stabilit că în această dimineață, în jurul orei 07:25, un bărbat de 46  ani, din Arad, a condus un tramvai pe strada Ștefan cel Mare (dinspre Calea Timișorii spre gara CFR Aradu Nou) și în stația de tramvai din dreptul imobilului cu nr 18 nu a observat că o femeie de 83 ani, din Tauț, intenționează să coboare. Femeia a fost prinsă între ușile tramvaiului, iar în momentul în care vehiculul s-a pus în mișcare femeia a căzut, ajungând sub roți. Conducătorul tramvaiului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă”, spun reprezentanții IPJ Arad.

Adauga comentariu