Performanțe remarcabile pentru Dum Dance Team Arad. Din nou campioni naționali la dans sportiv

Sub îndrumarea antrenorului Andrei Claudiu Dumitrașcu, sportivii Dum Dance Team - Oprescu Horea și Cristea Sonia, au câștigat din nou Campionatul Național de Dans Sportiv pe Clase al României de aceasta data la clasa D 14/15 ani, competiție de mare anvergura desfășurată weekend-ul trecut în capitala. Menționam că aceștia au câștigat titlul de campioni și în anul 2018, iar Oprescu Horea și în 2016.

“Este cea mai importantă competiție a anului, unde s-au adunat în total peste 600 de perechi. Clubul nostru a participat cu 6 perechi dintre care doua s-au clasat pe podium, una fiind perechea campioană Oprescu Horea și Cristea Sonia, iar cealaltă pereche Iorgov Radu și Kallikkot Maysa, care s-au clasat pe locul 3 la clasa E 6-9 ani. A fost o mare realizare dupa un an întreg de muncă datorită faptului ca au fost foarte multe perechi și destul de bine pregătite, dar și datorită faptului că acest titlu a venit chiar în ziua în care am implinit 4 ani de activitate, iar bucuria a fost cu atat mai mare.

La o asemenea competiție, rezultatele remarcabile au mai avut și perechile următoare: Bacis Vlad - Lanevschi Briana locul 11 din 42 la clasa E 10-11, Buzoianu Robert - Gui Andrada locul 11 din 33 la clasa D 14-15 ani, Oprescu Radu și Dreghici Giulia locul 17 din 33 de perechi la clasa D 14-15 și Ciupuliga Darian și Per Karina locu 14 din 25 de perechi la clasa D 12-13 ani.” ne declară antrenorul Andrei Claudiu Dumitrașcu.

Adauga comentariu