Patru persoane au vrut să fure un bancomat, aflat la intrarea în magazinului Dedeman din Arad! L-au legat de mașină, dar nu l-au putut smulge!

În această dimineață, la ora 04:05, s-a sesizat prin 112 că persoane necunoscute încearcă pătrundă prin efracție în incinta unei societăți comerciale de pe Calea Aurel Vlaicu.

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale s-au deplasat de îndată la fața locului și au constatat că în jurul orei 04:00, patru persoane mascate au forțat ușa de acces în magazin, au pătruns în interior și folosindu-se de o chingă, au legat bancomatul amplasat în proximitatea intrării, de un autoturism și au încercat smulgerea aparatului, fără a reuși acest lucru.  În același timp, doi dintre autori s-au deplasat la ghișeul de schimb valutar care funcționează în interiorul magazinului și folosindu-se de o rangă au forțat ușa fără a pătrunde în interior. Autorii au abandonat activitatea infracțională, fiind surprinși de un angajat”, spune Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Cele patru persoane au părăsit locația fără a duce la sfârșit rezoluția infracțională.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat, în vederea identificării persoanelor în cauză și tragerea acestora la răspundere penală.

Sursa foto: TV Arad

Adauga comentariu