Pasajul de la CET nu va fi gata la timp. Firma Tehnodomus, acuzată că face jocul PNL, va fi penalizată!

Pasajul de la CET trebuie finalizat peste trei zile, pe data de 25 august. Nicio șansă ca acest termen să fie respectat. De altfel, firma Tehmodomus cea care execută lucrarea, avea ca termen de finalizare luna martie. La acea dată au solicitat, in mod just, prelungirea termenului, din pricina iernii. Compania Naţională de Autostrăzi și Infrastructură Rutieră (CNAIR) a prelungit termenul pentru data de 25 august. Azi, doar doi muncitori se aflau pe pasaj, număr insuficient pentru ca lucrarea să fie predată la timp. Cristian Ispravnic, directorul DRDP Timișoara, a fost in inspecţie, miercuri dimineaţa, la pasaj și a afirmat că firma Tehnodomus este deficitară la capitolele forţă de muncă și aprovizionare.

"Pasajul trebuie finalizat in 25 august, lucru imposibil de realizat. Firma este deficitara in ceea ce privește forţa de muncă și aprovizionarea cu materiale. Din luna iulie, dacă s-ar fi muncit serios, se putea circula pe acest pasaj. După ce va expira termenul, se vor aplica penalităţi", a spus Cristian Ispravnic. Acuzele la adresa firmei Tehnodomus nu se opresc aici.

Președintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, afirmă că Tehnodomus este o firmă de casă a PNL Arad și că intârzie in mod deliberat finalizarea pasajului. " Plăţile sunt in graficul stabilit, nu au niciun motiv să nu iși facă treaba", spune Căprar. De altfel, firma Tehnodomus are de realizat o altă mare lucrare in Arad, anume stadionul UTA. Nici acest obiectiv nu a fost terminat la timp. Reprezentanţii Tehnodomus nu au dorit să comenteze acuzele ce le sunt aduse.

Comentarii

tudorel toader

22.08.2018 14:11

Sa va bata Dumnezeu cu jocurile voastre politice, pentru ele trebuie sa suferim noi poporul !

Adauga comentariu